Principalele tipuri de pânzele și folii din PVC utilizate la fabricarea și montarea tavanelor extensibile în toată România.TIPURI DE PÂNZE DIN PVC PENTRU TAVANE extensibile în Romania

Pe parcursul multor ani de utilizare, arsenalul de tavane extensibile a depășit de mai multe ori arsenalul de toate celelalte tipuri de tavane și metode de finisare. În același timp, principala materie primă pentru producerea de orice (și din țesătură, și din folie) pânză sunt polimerii la prețuri mici. Diferența între caracteristicile funcționale și vizuale constă în componentele tavanelor extensibile, tehnologia de acoperire și de producție.

Astăzi, tavanele extensibile variază în funcție de dispozitiv de cadre, metoda de fixare, complexitatea design-lui, utilizarea variată a elementelor decorative și, desigur, materialul de țesătură extensibilă. Datorită tehnologiior inovative, exista mai multe tipuri de tavane extensibile.


Principalele tipuri de pânză

Tipuri de tavane

În clasificarea generală, toate pânzele extensibile sunt împărțite în țesături și folie. La rândul său, tavanele de folie din PVC pot avea o suprafață lucioasă, mată sau satină. Diferența principală operațională pânzei de țesătură din pânzei de folie este că ea poate fi utilizată pentru finisarea spațiilor neîncălzite și instalată fără utilizarea unui pistol de căldură.

Folia lucioasă din PVC este folia cu acoperire lucioasă – cel mai răspândit material pentru tavane extensibile. Foliile din PVC sunt universale, deoarece pot fi operate și în încăperi rezidențiale și în încăperi cu umiditate ridicată: băi, piscine, grădini de iarnă și etc. Tavanul lucios vizual extinde spațiul și sporește luminozitatea naturală. Dar, instalarea ar trebui să poziționeze în mod corespunzător sursele de lumină, deoarece întregul mediu poate fi reflectat pe tavan, ca și în oglindă.

Folia mată din PVC - folia mată reflectă lumina slab, posedă rezistență ridicată la umiditate, ca și pânza lucioasă, este mai ușor de întreținut. Privind pânza mată, este ușor de confundat cu tavanul tencuit și vopsit, deci este adesea comandat pentru a crea un interior în stil clasic. Pe o pânză mată, este ușor să aplicați desenul fără a distorsiona liniile și culorile, acesta servește ca o bază excelentă pentru pictura. Caracteristicile optice vă permit să instalați plafoane mat în audiențe educaționale, clase de calculatoare, camere pentru conferințe video și filmare. Prețurile scăzute pentru folia mată este o oportunitate de a respecta bugetul limitat de reparații.

Folia din PVC din satin - printre tavanele de folie, țesătura din satin iese în evidență cu o eleganță și cu un farmec deosebit. Ea are o reflexie rafinată, dar în același timp nu are calitățile de refracție a unei oglinzi, în care să se revadă interierul. Suplimentele speciale creează efectul de sidef, luciu metalic, catifelare. Pe baza foliei de satin sunt produse tavanele extensibile "piele", "velur", "piele de căprioară", care sunt utilizate în mod activ pentru a crea un interior aristocratic.

Tavanele din țesături - tehnologia de fabricare a tavanelor din țesături diferă de fabricarea foliei din PVC. Pentru producere este utilizată o țesătură de poliester, făcuta prin metoda țeserii complexe a firelor. Rezistența se datorează impregnării pânzei cu substanța din amestec de poliuretan. Nu este necesară preîncălzirea camerei pentru instalarea tavanelor de țesături; cu ele se lucrează în intervalul de la -40 până la + 60 grade C. Suprafața țesăturii este ideală pentru imprimarea fotografică, ceea ce face ca materialul să fie indispensabil în realizarea operelor de artă. Țesătura este fabricată la o lățime de până la 5 m, astfel încât să fie posibilă instalarea fără sudarea prin coasere. Prețul ridicat al tavanelor extensibile este argumentat de durata lungă de exploatare și de posibilitățile nelimitate de utilizare.


Tavanele extensibile decorative

Tavane decorative

Aspectul non-standard, exclusiv al tavanelor extensibile poate fi creat cu ajutorul decorului și utilizării de modele complexe.

Imprimare foto pe tavane extensibile - este o oportunitate de a decora tavanul cu una sau mai multe culori, cu ornamente, aplicare fotopeisajului, imaginilor din desene animate sau chiar exact reproducerea picturilor oamenilor de artă renumiți.

Tavanele perforate - datorită compoziției sale dintr-o pânză de bază și dintr-un strat sculptat, se creează un efect vizual al adâncimii și volumului spațiului. Jocul texturilor și culorilor de pânză, și modele de perforare, utilizarea de lumini LED transformă tavanul obișnuit într-o operă de artă. Dar, tavanele perforate vor necesita mult efort în îngrijire.

Tavanele multi-nivelate - nivelele tavanelor extensibile, imită modele suspendate. Cu astfel de design astăzi nu vei surprinde pe nimeni, însă arhitectura complexă a acestora, poate sa uimească pe oricine. Importante pentru decorarea încăperilor mari au devenit tavanele extensibile nivelate cu formă de picături, valuri, sfere și etc. Folia de tavan are un stoc ridicat de întindere, ea este ideal pentru crearea de forme volumetrice.


Comandă pânza PVC pentru tavane extensibile

Tavane extensibile sunt produse astăzi în China, Franța, Belgia, Italia și Rusia. Folia cea mai ieftină de producție este chineză, cea mai scumpă e cea europeană. Prețul foliei din Rusia ocupă o poziție intermediară. Mulți ani de practică a demonstrat că calitatea europeană rămâne în afara concurenței, dar folia acestor producători în Moldova aproape nu se întâlnește! De obicei, avem în țară noastră cele mai multe foliile din China, și este împărțit în două categorii, folia certificată calitativă, și folia de origine dubioasă, cu miros neplăcut și fără certificații.

Puteți comanda și cumpăra pânzele din PVC la prețuri convenabile și fără intermediari, de la importatorul oficial din România la numărul de telefon +40 786-122-084.

Noi suntem în reţele de socializare:

Contactele noastre:

Telefon: +40 786-122-084

E-mail: roofmontaj@gmail.com

Adresa în Iaşi: sos. Iasi