Pentru ca tavanul extensibil sa corespunda stilului incaperii, se poate de apelat la imprimarea foto pe plafoane. Pentru mai multa informatie cititi mai jos.Imprimare foto tavane extensibile

Tavane extensibile cu poze

Plafoanele întinse sunt materiale de finisare universale pentru spații rezidențiale, birouri și spații publice, însă fiecare proprietar dorește să ofere o notă deosebită casei sale, cafenelei, clubului. Această problemă poate fi rezolvată prin utilizarea imprimării imaginilor pe tavanul extensibil.


De ce designerii aleg tavanele extensibile cu imprimare foto

Picturi, fresce, elemente de decor sculptate și forjate, desigur, oferă o sofisticare și aristocrație încăperii în care se află, dar acestea necesită costuri considerabile și de obicei sunt făcute pentru mai multe decenii înainte. Tavane extensibile în România cu tipăriri foto sunt relativ ieftine, de aceea aspectul interior a camerei poate fi schimbat în conformitate cu tednințele în modă sau pentru a schimba rolul funcțional al încăperii respective. Plafoane stretch calitative cu imagini au un aspect foarte prezentabil, iar desenele imprimate pe acestea sunt aproape identice cu cele pictate pe pânză. De asemenea, imprimarea foto are posibilități infinite în crearea ornamentelor, a desenelor, sau de exemplu se poate de mărit sau de micșorat mărimea imaginii în conformitate cu lățimea și lungimea camerii.


Imprimare foto pe tavane

Cum să alegi o imagine pentru tavanul stretch

Companiile ce produc plafoanele stretch cu imprimări foto lucrează după principiul că clientul mereu are dreptate, însă este neapărat să ascultăm opinia unui profesional, deoarece unul și același desen poate să se privească absolut diferit în camere mari și în acele mici, în camere cu ferestre panoramice sau simple, pe o suprafață mată sau lucioasă.

De cele mai multe ori, specialiștii recomandă ca imaginea să fie aleasă în dependență de rolul încăperii. O pictură rafinată în stil baroc va arăta foarte frumos și actual în sălile de ceremonii sau în acele cu înalțime mare, însă în camere mici se va privi rău. De asemenea trebuie de luat în considerație mobila și stilul care deja există. Un tavan extensibil în stilul lui Ludovic al XIV-lea nu se va combina cu stilul modern al unui dormitor, cu o masă de lucru și cu un mobilier modest. Deci de aceste detalii depinde frumusetea tavanului extensibil.

Imaginile selectate în mod competent vor accentua nu numai gustul impecabil al proprietarilor, ci și creează un spațiu confortabil în care doriți să vă întoarceți.


Suntem cei mai mari producători si importatori de tavane extensibile in Romania. Contactati numarul de telefon +40 786-122-084 pentru a comanda un plafon intins sau pentru a avea parte de o consultatie cu managerul nostru.

Noi suntem in retele de socializare:

Contactele noastre:

Telefon: +40 786-122-084

E-mail: roofmontaj@gmail.com

Adresa in Iasi: sos. Iasi