Tavanele extensibile se pot asorta cu orice stil al incaperii. Tehnologiile moderne permit creearea unui plafon de orice structura, culoare, imprimare. Pentru detalii cititi articolul de mai jos.Frumusetea tavanelor extensibile din Romania

Variante de tavane extensibile

Tendintele de design dicteaza moda pentru utilizarea materialelor naturale. Tavanele din tesatura si tapiterie pentru pereti mereu au fost considerate fiind un specific al bogatiei si al gustului estetic, insa materiile de velur, matase, brocart si catifea, care au fost utilizate in secolele XVIII-XX, s-au invechit, deoarece au proprietayi de exploatare scazute.


Caracteristicile de utilizare ale tavanelor extenisible din tesatura

Panzele pentru tavanele extensibile au structura ce consta in impletirea firelor, ca urmare sunt foarte rezistente la schimbarea brusca a temperaturii, au un coeficient de ardere scazut si nu permite trecerea curentului electric, nu este prezent mirosul puternic. tavane extensibile in Romania de la producatorii de top sunt hipoalergenice, ele au trecut controlurile, dupa care au primit certificatele de siguranta, care sunt necesare pentru instalarea acestor in spatii rezidentiale, institutii de copii si medicale. Acest tip de materiale, foarte usor se demonteaza si poate fi utilizat repetat.


Esteticul tavanelor extensibile

Datorita varietatii de structura a plafoanelor stretch, este posibila imitarea unei suprafete tencuite sau a unei panze tesute. In culoarile albe si pastelate, astfel de tavan extensibil se potriveste perfect pentru amenajarea unei incaperi in stil clasic. Un avantaj major a plafoanelor de tesatura este ca el poate fi vopsit nu numai o data. Pentru acest scop sunt potrivite cele mai simple vopsele din acril.

Tavane extensibile frumoase

Mai rafinata poate fi imprimarea foto pe tavane extensibile. Pe o suprafata bruta cu usurinta se transfera orice desen sau motiv. Stampila are contur clar si pe parcursul timpului nu isi va pierde forma. Vopsele utilizate de noi nu isi schimba culoarea sub actiunea razelor solare si a umiditatii. In dependenta de scopul incaperii, pe panza poate fi imprimat un peisaj, ornament geometric, picturi celebre etc.


Elaborarea plafoanelor din tesatura

Panza din tesatura are o latime de 5,2 metri, de aceea nu este necesar in sudarea a doua foi separate. Pentru montare se foloseste un contur din plastic, la care este fixat tavanul extensibil cu ajutorul clipselor. Astfel de material este unul universal, deoarece el poate fi utilizat pentru constructiile atat cu un nivel, cat si cu doua sau mai multe, de asemenea si pentru infrumusetarea tavanelor din gips-carton.


Puteti procura un plafon intins sau sa aflati mai multa informatie, adresandu-va la numarul de telefon +40 786-122-084. Producem si instalam tavane stretch in Suceava, Brasov, Iasi si in toata Romania.

Noi suntem in retele de socializare:

Contactele noastre:

Telefon:+40 786-122-084

E-mail:roofmontaj@gmail.com

Adresa in Iasi: sos. Iasi