Tavanele extensibile constituie cel mai important element al designului interior. Popularitatea acestora este motivata de calitatile exceptionale ale materialului din care sunt facute. Mai multe plusuri puteti afla in articolul de mai jos.Tavanele extensibile - 5 motive in favoarea lor

Rolul plafoanelor stretch intr-un interier este greu de supraapreciat. In combinatie cu ale elemente ale compozitiei de design, acesta face amenajarea incaperii deplina si finisata. O varianta universala de finisare sunt tavanele intinse din panza de pelicula sau tesatura. Pe parcursul la jumatate de secol, aceste materiale au cucerit lumea intreaga si popularitatea lor continua sa creasca. Oare care sunt avantajele unui astfel de tavan extensibil?


Plafoane stretch motive

O suprafata perfect neteda pe timp indelungat

Un tavan extensibil reprezinta o panza PVC sau o tesatura intinsa pe o carcasa. Materialele moderne din care se produc plafoanele stretch, no permit intinderea, deformarea in procesul de exploatare, nu au nevoie sa fie vopsite. Pe un tavan intins nu pot fi fisuri sau taieturi. Dupa, plafonul intins se poate usor de ascuns unele proeminente ale tavanului de baza, de asemenea si cablajul electric, ventilatia si alte elemente tehnice, care nu trebuie sa fie vazute de catre nimeni.


Montare usoara si rapida

Instalarea de tavane extensibile nu presupune etapa speciala preliminara de aliniere a tavanului principal. Dupa ce s-a produs profilul si materialul propriu-zis, lucrul va ocupa doar cateva ore. Cu toate acestea nu este obligatoriu sa golirea camerei de mobilier si alte lucruri, dupa montare nu ramane gunoi sau praf. Spatiul care se formeaza dintre tavanul de baza si cel extensibil sporeste caldura in apartament si izoleaza zgomotul. In afara de constructiile traditionale de un nivel sau mai multe, cu ajutorul tavanului extensibil se poate de creeat niste constructii originale: valuri, 3D figuri, compozitii combinate etc.


Posibilitatea de a alege un plafon stretch pentru orice design

La drept vorbind, toate tavanele extensibile se impart in cele din pelicula si cele din tesatura, cu toate acestea se numara mai mult de 30 de feluri de materiale: lucioase, mate, satine, velur, plus, metalic, neon, facturate, cu efect de "marmura" si asa mai departe. Nu va fi dificil de ales un material ce sa corespunda cerintelor clientului, deoarece in fiecare an producatorii isi largesc gama de materiale produse, iar imprimarea foto creeaza o alegere infinita de design.


Proprietati excelente de utilizare

Avantajele tavanelor extensibile

Perioada de garantie care ne ofera compania, care este - de la 10 ani, dar practica ne-a demonstrat ca plafonul intins poate fi utilizat fara oprire si fara deteriorarea calitatii plafonului stretch pana la 40-50 de ani.

Materialul din care este produs acest tip de tavane extensibile in Botosani este rezistent la umiditate, la schimbarea temperaturilor pe suprafata lui nu se condenseaza vaporii, nu apare mucegai. Pentru mentinerea aspectului plafonului intins, este destul periodic sa treceti peste el cu o carpa Si cu o solutie de sapun.


Respectarea standardelor sanitare

Facand amenajarea unei incaperi, proprietarii treuie sa fie increzuti in siguranta materialelor utilizate anterior. Plafoanele stretch de la producatorii de top au certificate de conformitate cu toate normele ecologice. Materialul din care sunt produse panzele intinse au un coeficient de ardere scazut, pe parcursul exploatarii nu emana mirosuri neplacute sau gaze nocive periculoase pentru om.

Cea mai buna recomandare este faptul ca serviciile sanitare permit instalarea plafoanelor intinse in institutiile si spitalele pentru copii.

In cele din urma, un aspect important este disponibilitatea plafoanelor intinse pentru consumatori cu diferite niveluri de venituri. Preturile chiar si pe produsele de elita sunt destul de democratice.


Puteti comanda si cumpara panzele din PVC la preturi convenabile si fara intermediari, de la importatorul oficial din Romania la numarul de telefon +40 786-122-084.

Noi suntem in retele de socializare:

Contactele noastre:

Telefon:+40 786-122-084

E-mail:roofmontaj@gmail.com

Adresa in Iasi: sos. Iasi