Compania noastra va ofera o gama larga de culori, structuri si imagini pe tavane extensibile. Managerii nostri va vor oferi o mana de ajutor pentru a alege cel mai potrivit tavan extensibil.Tavane extensibile si variante de design

Variante de tavane extensibile

Tavane extensibile - acoperire universala care poate fi utilizata atat in birouri, cat si in spatiile publice si in cladiri rezidentiale si apartamente. Sunt foarte multe motive ale popularitatii plafoanelor stretch. Ele au un aspect frumos si rafinat, preturi destul de joase, montarea se poate efectua aproape in oricare camera, se asorteaza cu alte materiale, o gama larga de structuri si culori. Dar cel mai importat avantaj il constituie plafoanele intinse cu fotografii si imagini. Luand in consideratie inaltimea incaperii, a luminozitatea, diferite proeminente etc, producatorul va putea elabora o constructie in oricare stil si design pentru a corespunde tuturor cerintelor clientilor.


Modele noi de tavane extensibile

Timpurile in care plafoanele stretch se supraintelegeau ca panze mat sau lucioase din PVC cu o gama de culori limitata deja au ramas in trecut. Insa in zilele noastre, producatorii pot sa va propuna mai mult de zecI DE variante de panza neteda sau grunturoasa, pe care pot fi imprimate diferite elemente decorative, picturi sau simple fotografii. Multumita tavanelor clasice cu o suprafata dintr-o culoare din lac, mat sau din panza, ce au rezistat in timp, putem sa ne oprim la alternative noi, bazate pe cele vechi.


Plafoane translucide

Tavanele extensibile translucide se diferentiaza de la panza mata traditionala prin aceea, ca sunt capabile doar pe jumatate sa mentina si sa reflecte lumina. Cu ajutorul acestei panze, designerii creeaza efectul unor tavane extensibile plutitoare sau "de sticla", ceea ce simbolizeaza eleganta, noblete si stil aristocratic. Folosind o iluminare speciala, se poate de creat o iluzie a unui cer deschis, iar daca de asortat cateva panze diferite cu nuante asemanatoare, se poate de format un vitraliu.


Deisgn-ul tavanelor in stilul unui palat

Stilul unui palat in zilele noastre se utilizeaza nu numai pentru amenajarea restaurantelor, a salilor de expozitie, a galeriilor, dar si pentru design-ul casei spatioase si apartamentelor. La baza lui sta combinarea panzelor pictate si a elementelor decorative. Cu ajutorul imprimarii foto pe plafoanele stretch mate, se poate de efectuat niste desene ornamentale sau de imitat fresca veche sau o pictura. O imprimare de calitate salveaza fiecare urma si pata facuta de pictor si fiecare nuanta a culorii folosite.


Tavanul extensibil "metalic"

Design tavane extensibile

Pentru stilul hi-tech este potrivita utilizarea elementelor deorative de nuante metalice. Pelicula metalic face ca plafonul stretch sa devina cel mai important element central din incapere. Astazi, acesta este unul dintre cele mai scumpe variante de prelucrare a suprafetei extensibile, cu toate acestea, costul este destul de justificat: iluminarea naturala sau artificala schimba vizual culoarea plafonului stretch, de aceea e parcursul zilei incaperea isi schimba aspectul cardinal.


Constructii din tavane extensibile

Design-urile exclusive se pot confectiona doar utilizand diverse materiale, dar si cu ajutorul unor constructii deosebite: tavane cu un nivel sau mai multe, inclinari, diferite forme etc. In asociatie cu tehnologiile LED suprafata tavanului capata nu doar functii decorative de interior, dar si frumusetea unei iluminari artificiale. Dar trebuie de tinut minte ca instalarea sigura a unui tavan extensibil deosebit, poate fi efectuata doar de o echipa profesionala, la dispozitia careia sunt echipamente moderne si materiale de inalta calitate.


Pentru a comanda si a procura panze PVC la preturi convenabile si fara intermediari, de la importatorul oficial din Romania, puteti sa sunati la numarul de telefon +40 786-122-084.

Noi suntem in retele de socializare:

Contactele noastre:

Telefon:+40 786-122-084

E-mail:roofmontaj@gmail.com

Adresa in Iasi: sos. Iasi