Un tavan extensibil poate sa reziste in timp doar daca este instalat de mesteri profesionali, in caz contrar, va iesi repede din uz. Pentru a afla mai multa informatie despre montarea tavaenlor extensibile, puteti citi articolul de mai jos.Instalare de tavane extensibile de catre profesionali

Tavane extensibile in Romania

Montarea tavanului extensibil ocupa doar cateva ore. La prima vedere acest lucru este foarte usor de indeplinit si nu necesita pregatire si cunostinte aditionale. In plus, pe internet astazi puteti gasi o multime de instructiuni video pentru instalarea plafoanelor intinse, de aceea uneori apare dorinta de a economisi pe lucrarile de instalare.


Deci, de ce montare tavanelor intinse trebuie efectuata doar de profesionali?

1. In magazinele de constructii se poate de cumparat pelicula, insa de calculat corect cu conditia de intindere este imposibil, de sudat panza in conditiile de casa sau de imprimat imagini pe tavane extensibile fara tehnologii speciale este de asemenea imposibil.

2. Fara pistolul cu aer cald este imposibila instalarea plafoanelor stretch. Nu este sens de cumparat acest aparat, deoarece costul lui intrece costul tavanului extensibil propriu-zis si unui singur om ii va fi problematica montarea.

Instalarea tavanelor stretch

3. Panza de vinil are o grosime de 0,17-0,35 milimetri, la intinderea acestei si la actiunea unor temperaturi mari, ea foarte usor se deformeaza sau chiar se rupe ceea ce va duce la irosirea materialului si el va trebui schimbat. Mesterii profesionali au o experienta mare in lucrul cu astfel de materiale, dar in cazul deteriorarii panzei, clientul nu va trebui sa plateasca nimic.

4. Doar lucratorii cu o experienta mare vor putea confectiona o constructie originala, rigida si sigura din plafoane stretch in bucatarie, de exemplu.

5. Companiile de producere sunt cointeresate in rezultatul final, deci vor utiliza doar echipament modern, de calitate, profiluri sigure.

6. Toate companiile angajate in instalarea plafoanelor de tensiune ofera o garantie, astfel incat in timpul perioadei de garantie, expertii vor elimina gratuit orice defecte.


Deodata se vede daca lucrul a fost efectuat de un mester profesional sau de un om simplu. Platind companiei pentru instalare, Dvs nu pierdeti nimic, ci doar ramaneti in plus.


Compania noastra este un producator de componente si materiale pentru tavane extensibile, cat si un importator de cele mai calitative panze PVC din Romania. Daca aveti intrebari, puteti sa va adresati la numarul de telefon +40 786-122-084.

Noi suntem in retele de socializare:

Contactele noastre:

Telefon:+40 786-122-084

E-mail:roofmontaj@gmail.com

Adresa in Iasi: sos. Iasi