In ultimul deceniu au devenit foarte populare plafoanele intinse cu imagini. Cel mai mare avantaj este libertatea de ornamente, poze, detalii. Pe astfel de material poate fi imprimat orice design.Plafoane intinse cu fotografii si imagini

Pe an ce trece, plafoanele stretch cu imprimari foto devin tot mai solicitate si tot mai vandute. Motivul cel mai principal al popularitatii acestora este varietate de desene, imagini, picturi, ornamente pe care puteti sa le gasiti atat la producatorul de panze, cat si in internet sau de oriunde.


Imprimare foto pe tavane

Cum se produce tiparirea pe panzele stretch

Baza pentru imprimarea foto este panza extensibila din materialul PVC. Pe parcursul la cateva decenii, acest material s-a demonstrat a fi unul de inalta calitate, cu niste proprietati bune de exploatare. Tiparirea foto, care este realizata cu vopsele impermeabile pe pelicula sau asa-numitele tavane de tesaturi cu ajutorul imprimantlor moderne este posibila imitarea in detalii a unui cer noaptea sau ziua, a unui peisaj sau copiile unor picturi celebre.


Compozitii tematice pentru tavane extensibile

In catalogurile companiei noastre exista foarte multe variante design de tavane extensibile pentru amenajarea camerilor, luand in consideratie scopul si functionalitatea lor. Pentru camera de copii, pot fi scene din desene animate, peisaje aprinse sau imagini in dependenta de sexul copilului etc. Pentru dormitor vor fi actuale atat niste ornamente modeste, cat si picturi masive in silul lui Ludovic al XIV-lea. Pentru sala cu bazine se vor potrivi foarte bine imagini si ornamente cu tematica oceanului sau a marilor. Pentru incaperea de birou poate fi infrumusetata cu harti geografice stilizate si compozitii asemanatoare. Designer-ii companiei de producere va vor ajuta cu alegerea unei imagini corespunzatoare stilului incaperii.


Ce material este potrivit pentru tiparirea imaginilor

Plafoane intinse cu imagini

Cea mai clara, detaliata si frumoasa imagine va fi aceea, care este tiparita pe panza din tesatura, deoarece acest tip de material repeta efectul suprafetei tencuite si grunturoase. Dar trebuie de luat in consideratie ca astfel de varianta, va fi cea mai costisitoare. Imaginea poate fi imprimata si pe tavan extensibil lucios, insa in dependenta de lumina, camera se va reflecta in panza. Tavanul extensibil mat ocupa o pozitie de mijloc, deoarece desenul se primeste destul de clar, insa elementele de structura si detaliile sunt absente.

Imprimarea imaginilor pe tavane extensibile in Suceava poate fi utilizata atat in constructiile de un nivel, cat si in cele de doua sau mai multe niveluri, de asemenea si pentru ornamentarea conturului incaperii.


Compania noastra va ofera cele mai joase preturi si cea mai inalta calitate a tavanelor intinse. Instalam tavane extensibile in toata Romania. Pentru a face comanda apelati numarul +40 786-122-084.

Noi suntem in retele de socializare:

Contactele noastre:

Telefon:+40 786-122-084

E-mail:roofmontaj@gmail.com

Adresa in Iasi: sos. Iasi